Ciasto francuskie.
Tak bardzo nie lubiłam.
Do tego lata.
Kiedy spróbowałam 'domowego’.
Świeżego i ciepłego.
Parówki w cieście francuskim
opakowanie ciasta francuskiego
opakowania parówek
ketchup
Ciasto francuskie pociąć na długie paski.
Owijać parówki wedle uznania.
Posypać startym serem.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 200st.C przez ok.15min.
Polać ketchupem.
Świetna przekąska:)
O, to klasyka przegryzkowa 🙂
zjadlabym takie 🙂
Bardzo lubię taki zestaw i często gości u nas na kolację. Robię z krótkich parówek, przekrojonych na połowę.
Uwielbiam ciasto francuskie, ale pod taką postacią już dawno nie robiłam:)
Bardzo lubie ciasto francuskie, ale w takim polaczeniu jeszcze nie jadlam 🙂
mój mąż już mnie napastuje o te parówki, aleś mi teraz narobiła hahaha:) pozdrawiam
ech, a mnie one juz tak długo nęcą.
a ja ich coś zrobic nie mogę. a tam, jutro do roboty!
Robiłam kiedyś parówki w taki sposób.. i były pyszne 🙂
ja wolę takie parówy w cieście drożdżowym, ale te we francuskim są niewątpliwie szybsze 🙂
Fajne są takie przekąski 🙂