Szare chmury.
Nad nami.
I w głowie.
Grillowany camembert z cebulką i balsamico
ser camembert
mała cebulka
krem balsamiczny
rozmaryn
sól, pieprz
Cebulkę pokroić w półplasterki.
Na rozgrzanym grillu ułożyć serek.
Równocześnie wyłożyć cebulkę posypaną solą i pieprzem.
Serek grillować z jednej strony około 3 minut.
Przełożyć ser i cebulką na drugą stronę i grillować kolejne 3 minuty.
Przełożyć serek na talerz, na wierzchu ułożyć cebulkę, dodać kilka kropel kremu balsamicznego i gałązkę rozmarynu.
ja robiłam taki ze do srodka wkłądałam piexczaryu 🙂
Bardzo apetycznie się prezentuje 🙂
Nie wiem czy dałabym radę zjeść taki cały sama ale musiał być rewelacyjny !!
Fajne oryginalne danie. Śliczne zdjęcia. Gratulacje.
rozgonić jak najszybciej te szare chmury nad Wami!!!! :**
ostatnio też sobie grillowaliśmy ser 🙂 pycholandia
mniam jak pysznie wygląda!
Pychota:)
uwielbiam taki rozpływający się camembert! pycha!
Boooski, chętnie bym wypróbowała:)