Zakopane.
Magiczne.
Zakochane.
Gruszka z serem, orzechami i grisini
gruszka
ser typu blue
orzechy włoskie
paluszki grisini
olej z pestek dyni
miód
Gruszkę pokroić w półplasterki.
Na gruszce układać ser.
Posypać całość orzechami włoskimi.
Skropić olejem z pestek dyni, polać miodem.
Dodać paluszki grisini.
wszystkiego dobrego w nowym roku! 🙂
A Gruszka mega apetyczna !
pozdrawiam,
Szana 🙂
Kocham Zakopane 🙂 Jest magiczne i wspaniałe.
A taką gruszkę chętnie bym zjadła.
Miłego pobytu!:)
wytwornie!
wszelakiej pomyślności Dusieńko :*
Ale to smakowicie wygląda!
super deser na romantyczny wieczór dla dwojga 🙂 Mam nadzieje ze was pobyt w polskich górach jest pełen magii i szczęścia. Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i dużo miłości w 2013
Apetycznie!
Pozdrawiam w nowym roku:)
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! Sobie i Tobie życzę, żeby wpisy były coraz ciekawsze, przepisy smaczne!
Pozdrawiam serdecznie
Dota
Szanowni Państwo!
Jestem studentką Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie A.Mickiewicza na specjalności Nowe Media. Prowadzę badanie naukowe dotyczące blogów kulinarnych w Polsce. Wszystkich autorów blogów kulinarnych zachęcam do wypełnienia ankiety. Zajmie to Państwu jedynie ok. 1 – 2 minut. Wyniki zostaną zaprezentowane w pracy naukowej dotyczącej charakterystyki bloga jako nowej formy komunikacji społecznej.
Ankieta dla autorów blogów kulinarnych: http://www.ebadania.pl/97797035d63e99d8
Dziękuję za poświęcony czas,
Agata Ornafa.
wypełniam właśnie;)
Witam ponownie,
dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w moim sondażu 🙂 Dzięki Waszym 381 ankietom, udało mi się napisać w zeszłym roku pracę magisterską i obronić ją z wynikiem bardzo dobrym. W tym roku na podstawie udzielonych przez Was odpowiedzi powstała książka "Blogi kulinarne – pyszna historia Internetu". Zapraszam wszystkich do lektury! 🙂 http://wydaje.pl/e/blogi-kulinarne-pyszna-historia-internetu
Uwielbiam połączenie słodkiej gruszki i słonego sera! Ja osobiście zawsze wybieram Camembert i jest pysznie!
Szczęśliwego 2013;)
podoba mi się to połączenie:)
słodko-słone, z tym serowym posmakiem. Zestawienie pierwsza klasa 🙂
zazdroszczę Zakopca
Ciekawe połączenie 🙂 Szcześliwego Nowego Roku ! 🙂
zapraszam do mnie :http://dusia-gotuje.blogspot.com/
Ser pleśniowy i gruszka – idealnie 🙂
Hej i jak doszły buciki, pasują ?
tak doszły, rodzice odebrali paczkę, musi mi zejść opuchlizna z nóg po górach i dam znać:)
wspaniale się prezentuje! tak elegancko 😉
wspaniała potrawa!chętnie bym się poczęstowała :)pozdrawiam