Zapraszam do udziału w konkursie fotograficznym „Owocowo-kolorowo” sponsorowanym przez Premium Rosa.
Do wygrania 3 zestawy produktów, a w każdym z nich znajdzie się:
syrop malinowy 500 ml
syrop z czarnego bzu 250 ml 
konfitura malinowa
miód akacjowy
kwas chlebowy Wileński.
Zadanie konkursowe
Prześlij max. 3 zdjęcia na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na Dusiowym fanpagu, które odpowiadają tematyce „Owocowo-kolorowo”. Może to być ciasto z owocami, koktajl, owoce na talerzu – użyj swojej wyobraźni.
Konkurs trwa 2 tygodnie do 18 kwietnia 2013 do godz. 23.59.

Jeżeli chcecie zajrzyjcie na fanpage Premium Rosa: klik.

15 Replies to “Konkurs Owocowo-kolorowo”

  1. Ania says: 4 kwietnia 2013 at 11:52

    Aaaaa miód akacjowy! Mój ulubiony! 🙂

  2. paauliska says: 4 kwietnia 2013 at 12:30

    mniam muszę kiedyś spróbować 🙂

  3. Anonimowy says: 4 kwietnia 2013 at 12:45

    Fajny zestaw
    Elżbieta Pawelec

  4. Anula says: 4 kwietnia 2013 at 14:59

    Fajny konkurs, muszę wytężyć swoją wyobraźnię:)

  5. Kulinarny Zenit says: 4 kwietnia 2013 at 15:26

    Coś pokombinuję 🙂 w końcu mamy owocową kolorową wiosnę! Hehe

  6. Anonimowy says: 4 kwietnia 2013 at 16:01

    Świetny konkurs 🙂
    Paulina Krawczyk

  7. Anonimowy says: 4 kwietnia 2013 at 17:44

    Jak zostanie rozstrzygnięty konkurs?

    Pozdrawiam Kamila

    1. Dusia says: 5 kwietnia 2013 at 21:14

      Wybiorę kreatywne i piękne zdjęcia 🙂

  8. wiktorkowa says: 7 kwietnia 2013 at 21:26

    a z iloma podejściami maksymalnie można wziąść udział?

    1. Dusia says: 8 kwietnia 2013 at 09:43

      tak jak napisałam max. 3 zdjęcia

  9. Ona says: 8 kwietnia 2013 at 09:46

    Za ten kwas dałabym się pokroić;)

  10. Anonimowy says: 17 kwietnia 2013 at 10:20

    Bardzo fajny zestaw produktów Premium Rosa.

    Elżbieta Pawelec

  11. Rodzynka1989 says: 18 kwietnia 2013 at 14:37

    Uff, ledwo co się wyrobiłam z zrobieniem zdjęć do konkursu 🙂
    Zgłoszenie poleciało 🙂

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.