Malutkie pyszności.

Koreczki z serkiem i kabanosem

ser brie
kabanos
papryka konserwowa
papryka słodka mielona
Nabijać na wykałaczki:
serek brie pokrojony w trójkąciki i posypany papryką słodką
pokrojoną na małe kawałki paprykę
pokrojony kabanos.

17 Replies to “Koreczki.”

  1. Anonimowy says: 16 listopada 2011 at 16:40

    Hmm, ciekawe połączenie. Serek Brie i kabanosy… Wieki nie jadłam kabanosów, ale może jeszcze spróbuję. 😉

  2. Sue says: 16 listopada 2011 at 17:17

    Koreczki na udaną imprezę. 😀

  3. Komarka says: 16 listopada 2011 at 17:40

    Bardzo apetycznie wyglądają i ciekawe, nieoklepane połączenie smaków 🙂 Pozdrawiam!

  4. asieja says: 16 listopada 2011 at 18:29

    lubię takie na wieczory ze znajomymi :-)))

  5. Bazylia says: 16 listopada 2011 at 18:59

    koreczki lubię w każdej wersji! 🙂 wyglądają zachęcająco 🙂

  6. Majana says: 16 listopada 2011 at 19:00

    Proste, szybkie i pyszne 🙂

  7. kachna says: 16 listopada 2011 at 19:33

    bardzo smaczna przekąska 🙂

  8. Chocoholiczka says: 16 listopada 2011 at 19:37

    Serek brie i kabanoski? Świetny pomysł na andrzejki 🙂 tylko ja z podjadaniem miałabym problem w trakcie przygotowywania 😉

  9. Szana says: 16 listopada 2011 at 21:37

    idealnie imprezowe, buziaki :*

  10. pees says: 16 listopada 2011 at 21:50

    W przyszłym tyg przychodzą do nas 2zaprzyjaźnione pary i jestem na etapie tworzenia menu:) łatwego i przyjemnego w przygotowaniu.
    to się nada!:)

    pozdrawiam

  11. kulinarne-smaki says: 16 listopada 2011 at 22:00

    szybka przekąska dla zapracowanych – to lubię

  12. małgo says: 16 listopada 2011 at 22:01

    proste, szybkie, smaczne. perfect! :))

    Yummy & Tasty

  13. shy says: 17 listopada 2011 at 09:42

    moje smaki: uwielbiam sery typu brie do tego kabanos i papryka ;))) boskie

  14. judik1119 says: 17 listopada 2011 at 12:33

    Mmmm pyszne koreczki:-)

  15. komka says: 28 czerwca 2014 at 11:50

    Alez paprykowo! 😀 to jeszcze kabanosy musza byc paprykowe! albo te piri piri ^^ 😛

  16. Doug says: 1 sierpnia 2014 at 11:22

    no bo polskie snaki pepperoni raczej beda za grube… ja daje maestro piri piri wg mnie sa idealne 😀

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.