10 Replies to “Lukier.”

  1. asieja says: 25 grudnia 2010 at 09:06

    i ja robiłam po raz pierwszy białkowy lukier. wyszedł cudnie biały. tylko dodałam do niego jeszcze cytrynowy sok.

  2. Bea says: 25 grudnia 2010 at 11:02

    Bardzo lubie bilakowy lukier wlasnie za jego cudny, sniezny kolor.

    Pozdrawiam serdecznie!
    I zycze radosnych, pogodnych Swiat 🙂

  3. damurek says: 25 grudnia 2010 at 11:07

    Ja lukier w makutrze zawsze ,,kręciłam,, … czasami dodawałam soku z cytryny, czasami kakao czasami barwników ale najczęściej pozostawał bieluśki …… teraz lukier moja córka robi (Ania jest Twoją rówieśniczką:))

  4. Dusia says: 25 grudnia 2010 at 12:42

    To prawda, że kolor ma niesamowicie śnieżny! Idealny wręcz!
    Dziękuję kobitki za odwiedziny ;*

  5. Kasia says: 30 grudnia 2010 at 23:30

    A ja lukru nie lubię, chociaż łasuch ze mnie straszny 😉 a te słodkie chmurki to foremki czy sama tak zręcznie nożem manewrowałaś? 🙂

  6. Monica says: 31 grudnia 2010 at 07:46

    Przepis na lukier zawsze jest przydatny 🙂
    Piękne pierniczki 🙂
    Pozdrawiam!

  7. Evitaa says: 20 stycznia 2011 at 08:10

    Ładny, gęsty, śnieżnobiały 🙂

  8. Ania vel Vespertine says: 30 stycznia 2011 at 09:53

    slicznie wyglądają w tej paczce 🙂 I wstążka w kratkę, łądnie zgrane to wszystko. POzdrawiam ciepło!

  9. Adrijah says: 8 grudnia 2012 at 21:00

    A próbowałaś go może zabarwić?

    1. Dusia says: 8 grudnia 2012 at 21:33

      Nie, ale wystarczy dodać odrobinę barwnika w proszku.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.