Dużo wyjazdów.
Dużo kalorii.
Ale jak się temu oprzeć?:)
Jednak w domu już zdrowo. 

Jogurt grecki na chrupiąco
pół dużego jogurtu greckiego
1 saszetka Bakkaland Up:
crunch
migdały łuskane
chipsy bananowe
rodzynki (których nie lubię, ale tutaj dodają słodkości)
Nakładać warstwami – raz jogurt, raz chrupki. 

14 Replies to “Na podwieczorek.”

  1. goh. says: 18 lipca 2011 at 18:51

    bardzo fajny pomysł na zdrową przekąskę:)

  2. kornik says: 18 lipca 2011 at 18:51

    Super podwieczorek i niezły kopniak energii!

  3. kulinarne-smaki says: 18 lipca 2011 at 20:16

    taki podwieczorek to ja rozumiem. Niebo w gębie 🙂

  4. Doctor says: 18 lipca 2011 at 20:40

    Takie smaczne podwieczorki to ja bardzo lubię! 🙂

  5. od-kuchni says: 18 lipca 2011 at 21:06

    Świetny ten podwieczorek 🙂

  6. Barbara says: 18 lipca 2011 at 21:53

    Bardzo fajny pomysł na podwieczorek. Co tam kalorie, ważne, że smaczne 😉

  7. vanilla says: 19 lipca 2011 at 06:33

    u mnie tak wyglada sniadanie 😉 ze swiezym bananem na przyklad. pyyycha 🙂

  8. shy says: 19 lipca 2011 at 07:53

    Znam ten ból wyjazdowych pokus i nadmiaru kalorii, ale co tam 😛
    A deser wspaniały – lekki i smakowity, to lubię 🙂

  9. Monica says: 19 lipca 2011 at 10:18

    Mniam mniam taki jogurcik 🙂

  10. Kubełek Smakowy says: 21 lipca 2011 at 18:41

    Lubię dania o różnorodnych fakturach – to na pewno takie jest. Gęsty jogurt, chrupiące migdały, ciągliwe rodzynki, twardawy banan. Ja dorzuciłabym jeszcze jakieś owoce, np. nektarynki, żeby wnieść odrobinę świeżości albo czekoladę, dla słodyczy. Danie idealne na deser, podwieczorek, śniadanie, lekką kolację. Uwielbiam, jak chrupie.

  11. kulinarne-smaki says: 24 lipca 2011 at 12:45

    Witaj. Zapraszam po wyróżnienie "One lovely blog award". Pozdrawiam

  12. magda k. says: 26 lipca 2011 at 17:44

    piękny i smakowity ten deser 🙂 muszę sobie też taki fundnąć 🙂

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.