Poniżej znajdziecie przepis na pastę rybną z pstrąga łososiowego. Przepisy na inne pasty znajdziecie tu, a przepisy z użyciem ryb tu
Pasta rybna z pstrąga łososiowego

100-150 g wędzonego pstrąga łososiowego
3-4 łyżki majonezu
natka pietruszki i szczypiorek
czerwona cebula
sól, pieprz ziołowy

Ostrożnie wyciągnąć ości z ryby i rozdzielić rybę na mniejsze kawałki.
Wymieszać z majonezem, posiekanymi ziołami i drobno pokrojoną czerwoną cebulą (albo nie dodawać do środka tylko położyć krążki na wierzch).
Doprawić do smaku przyprawami.

3 Replies to “Pasta rybna przepis”

  1. Anna S. says: 9 kwietnia 2017 at 17:05

    Pyszna pasta 🙂 Idealna do domowego pieczywa 🙂

  2. mecooks says: 9 kwietnia 2017 at 20:30

    Coś w sam raz dla mnie gdyż uwielbiam ryby 🙂

    Zapraszam do mnie http://www.mecooks.com

  3. Anonimowy says: 11 kwietnia 2017 at 06:27

    Nie smakowite nie lubię pstrąga alem i taa pozdro 😀

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.