2 sierpnia zostałam ugoszczona na spotkaniu Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego, które odbyło się w hotelu Sheraton w Sopocie. W imprezie z cyklu „Jakość jest sztuką – spotkanie z QAFP” udział wzięli: prezes UPEMI Wiesław Różański, Ambasadorowie QAFP- Paweł Królikowski i Piotr Machalica, Mistrzowie Kuchni QAFP – Dariusz Zahorański, Adam Michalski i Carlos Gonzalez – Tejera.

System QAFP dostarcza konsumentom najwyższej jakości wyroby, tym samym dbając o jakość życia Polaków. Wyroby ze znakiem QAFP dostępne są  ponad 1000 sklepów w całej Polsce m.in. w Piotrze i Pawle, Realu czy Almie. Produkty ze znakiem nie należą do najtańszych, ale gwarantują najwyższą jakość.
„Jakość pamięta się o wiele dłużej niż cenę”. Gucci
Po konferencji prasowej mogliśmy przekonać się o walorach smakowych mięsa o najwyższej jakości, które zaserwowali nam Mistrzowie Kuchni  QAFP.
Pamiątkowe zdjęcia z Pawłem Królikowskim i Piotrem Machalicą oraz Asiejką i Ewcią.
Dziękuję za możliwość przyjścia na świetnie zorganizowane spotkanie 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.