Kolorowe marchewki są przepiękne – zobaczcie, jak prezentowało się marchewkowe tagliatelle. Kolorowe marchewki to prastare odmiany marchwi. Chrupcie marchewki na zdrowie!
 Surówka z kolorowych marchewek
kolorowe marchewki, przepisy kolorowe marchewki, jak użyć kolorowe marchewki

kolorowe marchewki: żółta, biała, czerwona, pomarańczowa
łyżka oliwy
2 łyżki soku z cytryny
łyżka miodu
szczypta soli
garść pistacji
Marchewki zetrzeć na cienkie paseczki.
Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny i miodem, sosem polać marchewki.
Rozsypać pistacje.

kolorowe marchewki, przepisy kolorowe marchewki, jak użyć kolorowe marchewki

One Reply to “Surówka z kolorowych marchewek”

  1. Dusia says: 26 stycznia 2015 at 12:05

    Cieszę się, że surówka się sprawdziła 🙂

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.