Udało się!
Dusia magister!
I 2000 fanów.
Na fanpagu!
Crumble z truskawkami i migdałami
200 gram truskawek
opakowanie płatków migdałów
100 gram mąki
50 gram masła
50 gram cukru
Mąkę, cukier i miękkie masło wymieszać ze sobą, ucierając na kruszonkę.
Truskawki wyłożyć do naczyń ceramicznych.
Posypywać kruszonką i płatkami migdałów.
Zapiekać około 20 minut w temp. 180 st.C.
Robiłam takie niedawno, niebo w gębie! Gratuluję mgr 🙂
uwielbiam crumble 😀 Jakiś czas temu robiłam właśnie w domu 😉
GRATULUJĘ Kochana!!! :*
pycha:) idealne na śniadanie:)
Mmm uwielbiam! Zawsze! 🙂
Ale smakowite 🙂
Skusiłabym się na takie jutro na śniadanko 🙂
Ostatnio robiłam podobne tylko dodawałam jeszcze olejek waniliowy 🙂
Gratuluję 🙂
Gratuluję mgr!:D
A crumble uwielbiam! Również niedawno robiłam 😉
Ściskam cieplutko!
gratuluję mgr 🙂
a na fotach same smakołyki, mniam!
Sukcesy chodzą parami, gratulacje Dusiu :*
Crumble prezentuje się pysznie 🙂
T.
Mmm to mój ulubiony deser, mogłabym to tonami jeść ! A truskawki i migdały to najlepsze możliwe połączenie 🙂
Tak wdepłam do Ciebie z nienacka a tu takie pyszności czekają, zostaję :),