Kilometry miłości.
Spacerów mnóstwo.
Słońce o tak.
Grillowane szparagi
pęczek zielonych szparagów
sól (najlepiej gruboziarnista)
1/4 szklanki oliwy
3 ząbki czosnku
Czosnek przecisnąć przez praskę.
Wymieszać z oliwą.
Szparagi przełożyć na grilla.
Polać oliwą, posypać solą.
uwielbiam grillowane szparagi – ostatnio też robiłam 🙂 śliczna fotka
Dusiu, naprawdę śliczne zdjęcie.
myślisz, żeby nie odpuszczać?
ja już nie daję rady ze sobą. nadziei już nie mam.
pół roku trwa taki stan.
Są jeszcze? Bardzo lubię grillowane.
Dusia, gdzie ty jeszcze dostałaś zielone szparagi?:)
Karmel-itka – głowa do góry:)Jesteśmy z Tobą:)
U nas jeszcze można kupić 🙂
mmm! takie chrupiące, muszą być pyszne!
zielone szparagi mmm moje ulubione:)
Szparagi są boskie!:)
Szparagi same w sobie są pyszne, więc niewiele im trzeba dodatków 🙂 W takiej wersji muszą być wyśmienite 🙂
Doskonałe 🙂 szkoda, że to już prawie ostatnie.
kocham szparagi i z dodatkiem czosnku.. obłędne 😉
Ja już nie widziałam szparagów, ah piękne wspomnienie… 🙂
Jak z czosneczkiem, to na pewno pychotka!:))
cudowne zdjęcie! no i szparagi prezentują się dostojnie pysznie ! Pozdrawiam!
Nic prostszego i nic bardziej pysznego.
Pozdrawiam Dusiu:-)
zielonych jeszcze nie jadlam ;p
mmmmm, jem, jem i nie mogę się najeść 🙂
szkoda, że już po sezonie, zielone najbardziej lubię
Blog about life and travelling
Blog about cooking
Z grilla jeszcze nie jadłam. Chciałabym umieścić Twoje potrawy zgłaszane do akcji Grill 2012 w podsumowaniu, oznacz proszę wpisy zgodnie z zasadami akcji.