image_pdfPDFimage_printWydrukuj
Wędzony karmazyn to jedna z moich ulubionych ryb. Zazwyczaj kładę rybę na grzanki i posypuję szczypiorkiem, ale tym razem postanowiłam zrobić kanapkową pastę. Z innych past na kanapki polecam:
Pasta z wędzonego karmazyna

wędzony karmazyn
3 łyżki majonezu
mała łyżeczka musztardy
dymka
szczypiorek
sól, pieprz do smaku
Oddzielić mięso ryby od ości i utrzeć razem z majonezem i musztardą.
Dodać posiekaną drobno dymkę i szczypiorek.
Doprawić do smaku solą i pieprzem. 

One Reply to “Pasta z wędzonego karmazyna”

  1. Anonimowy says: 19 marca 2017 at 08:35

    Spróbuje dzisiaj!pozdrawiam

Dodaj komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.