Złe sny.
Nerwowe.
Nie dla.
Mnie.
Pieczone kasztany
kasztany jadalne
Każdego kasztana naciąć na krzyż.
Piec przez około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200st.C.
Co jakiś czas przewracać by równomiernie się upiekły.
Złe sny.
Nerwowe.
Nie dla.
Mnie.
wiesz, że jeszcze nigdy nie jadłam…
jakie cudne, nigdy nie jadłam kasztanów
To chyba jest nas więcej, którzy nie jedli kasztanów:)
bardzo lubię, ale wieki temu jadłam. dzięki za przypomnienie 🙂
Nigdy nie jadłam 🙂
Nigdy nie robiłam,
fajnie wyglądają
Nie miałam okazji próbować :c
Jakiś czas temu (dobrych kilka lat) próbowałam gdzieś we Włoszech, ale to jednak nie mój smak. Choć wyglądają pięknie.
ciekawe jak smakują:)
Nie miałam okazji kosztować, jestem ciekawa ich smaku 🙂
Zapraszam do wzięcia udziału w zabawie http://wloskieinspiracje.pl/?p=1617
zawsze chciałam spróbować kasztanów 🙂
uwielbiam kasztany….dość często je robię;)
Nie jadłam nigdy…
Ja też nigdy nie jadłam. Dusia da się opisać ten smak? Może coś innego przypominają?
Dla mnie to coś pomiędzy bobem a ziemniakiem z lekko słodką nutą 🙂
łojojoj a jak to się je w ogóle 😀 w całości? 😀 Też nigdy nie jadłam, ale mam zamiar spróbować podczas Jarmarku Bożonarodzeniowego
dla mnie to połączenie smaku ziemniaka i orzechów