Złe sny.
Nerwowe.
Nie dla.
Mnie.

Pieczone kasztany
kasztany, pieczone kasztany, jadalne kasztany
 kasztany jadalne
Każdego kasztana naciąć na krzyż.
Piec przez około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200st.C.
Co jakiś czas przewracać by równomiernie się upiekły.
kasztany, pieczone kasztany, jadalne kasztany

18 Replies to “Pieczone kasztany”

  1. blog okularnicy says: 16 listopada 2012 at 10:24

    wiesz, że jeszcze nigdy nie jadłam…

  2. kasandraa6 says: 16 listopada 2012 at 10:25

    jakie cudne, nigdy nie jadłam kasztanów

  3. Ela.M says: 16 listopada 2012 at 10:28

    To chyba jest nas więcej, którzy nie jedli kasztanów:)

  4. oliwek says: 16 listopada 2012 at 10:29

    bardzo lubię, ale wieki temu jadłam. dzięki za przypomnienie 🙂

  5. Kruszynka says: 16 listopada 2012 at 10:35

    Nigdy nie jadłam 🙂

  6. zufik says: 16 listopada 2012 at 16:22

    Nigdy nie robiłam,
    fajnie wyglądają

  7. Kamciss says: 16 listopada 2012 at 17:05

    Nie miałam okazji próbować :c

  8. Karolka says: 16 listopada 2012 at 17:51

    Jakiś czas temu (dobrych kilka lat) próbowałam gdzieś we Włoszech, ale to jednak nie mój smak. Choć wyglądają pięknie.

  9. Paulina says: 16 listopada 2012 at 18:46

    ciekawe jak smakują:)

  10. Avelina says: 16 listopada 2012 at 21:58

    Nie miałam okazji kosztować, jestem ciekawa ich smaku 🙂

  11. Gosia says: 17 listopada 2012 at 13:43

    zawsze chciałam spróbować kasztanów 🙂

  12. Klarysa. says: 17 listopada 2012 at 14:39

    uwielbiam kasztany….dość często je robię;)

  13. Melania W says: 17 listopada 2012 at 17:54

    Nie jadłam nigdy…

  14. gosijka says: 18 listopada 2012 at 16:34

    Ja też nigdy nie jadłam. Dusia da się opisać ten smak? Może coś innego przypominają?

    1. Dusia says: 18 listopada 2012 at 16:37

      Dla mnie to coś pomiędzy bobem a ziemniakiem z lekko słodką nutą 🙂

  15. sisterskitchen says: 20 listopada 2012 at 22:10

    łojojoj a jak to się je w ogóle 😀 w całości? 😀 Też nigdy nie jadłam, ale mam zamiar spróbować podczas Jarmarku Bożonarodzeniowego

  16. Anonimowy says: 27 stycznia 2013 at 20:29

    dla mnie to połączenie smaku ziemniaka i orzechów

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.