Pierwszy jesienny.
Spacer z aparatem.
Za mną.
Roladki z surimi
surimi, roladki z surimi,
 paluszki surimi
kilka płatów szynki
serek śmietankowy chrzanowy
natka pietruszki
Plasterki szynki smarujemy serkiem.
Przy jednym brzegu kładziemy surimi i zawijamy.
Ozdabiamy natką pietruszki.
surimi, roladki z surimi,
Użyłam serka chrzanowego marki Polmlek, który jest całkiem niedawno na rynku. Cremessi jest idealnie kremowy, bardzo puszysty i delikatny. Do wyboru mamy kilka smaków, także na słodko – firma jako pierwsza wyprodukowała słodkie serki o puszystej konsystencji na rynku. 
zdjęcie z internetu

12 Replies to “Roladki z surimi.”

  1. Ewa/ Domowabogini.pl says: 20 października 2012 at 09:15

    Fajny pomysł na imprezowa przekąskę:)

  2. AZgotuj! says: 20 października 2012 at 09:20

    śliczne smakowite kaski:)

  3. AZgotuj! says: 20 października 2012 at 09:21

    Kąski – miało być:)

  4. wykrawaczka says: 20 października 2012 at 09:39

    Surimi – fajny pomysł na przekąskę.

  5. Droczilka says: 20 października 2012 at 09:40

    Prosty, fajowy pomysł na smakowitą przekąskę.

  6. Anonimowy says: 20 października 2012 at 11:24

    pamiętam moje zdziwienie, jak dowiedziałam się, że mam "jabłkowe Almette" w lodówce.

    1. Dusia says: 20 października 2012 at 11:27

      jak dostałam paczkę od Polmlek to też się zdziwiłam, że są słodkie serki

  7. whiness says: 20 października 2012 at 11:28

    Na taki pomysł dotychczas nie wpadłam 😉 Świetny!

  8. Mała kuchareczka says: 20 października 2012 at 12:24

    Ach Dusia ty to z byle czego zawsze coś wymyślisz przyzwoitego i smaczngo:))))

  9. Kamciss says: 20 października 2012 at 12:42

    Wygląda pysznie, pomysł genialny 🙂

  10. Nemi says: 20 października 2012 at 15:33

    Dobry pomysł na smakowitą przystawkę:)

  11. Magda111 says: 20 października 2012 at 17:36

    Twoje roladki są bardzo oryginalne ja ostatnio robiłam sałatkę z Surimi 😉

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.