Różowe goździki.
Szarlotka na ciepło.
Spacer po Starym Mieście.
Pocałunki.
7dmy dzień miesiąca.
Nasz dzień.
Serduszka czekoladowe z bananem
ciasto francuskie
kilka bananów
płatki migdałów
krem czekoladowy
Z ciasta francuskiego wykrawamy serduszka.
Smarujemy je czekoladowym kremem.
Banany kroimy w plasterki i układamy na kremie.
Posypujemy płatkami migdałów.
Pieczemy ok.15 minut w temp. 180st.C.
Cudne 😉
Fajnie to wygląda:D będę musiala to wykorzystać dla mojego ukochanego:D
Piękne :)))
Śliczne 🙂
ooo, 7 to szczęśliwa cyfra! widzę Dusiu, że dla Ciebie i Pava bardzo szczęśliwa!
słodkie serce 🙂
7-ka to też moja-Nasza magiczna liczba! Najlepszego!
Ten kremik czekoladowy to gotowy czy sama robiłaś?;)
gotowy
Jak widać, mnogość wpisów nie idzie w parze z jakością…
a jednak nie mozesz się oprzeć by tu zaglądać:)
Musi być przepyszne to serduszko! 🙂
Mmmm pycha! Miałam taki talerzyk w dzieciństwie:) Ile wspomnień…
omnomnom! schrupałabym!
Świetny pomysł na szybkie, słodkie małe co nieco.
Rozkoszne 🙂 Takie domowe i słodziutkie 🙂