Najprostsza słodycz?!
Domowe wafle z masą krówkową
- opakowanie wafli
- masa krówkowa
Jak zrobić domowe wafle?
Smaruj wafle masą krówkową i przekładaj. Wierzchu nie smarujemy. Wafle należy z góry czymś dociążyć np. ciężką książką i zostawić na min. 30 minut. Schłodzić w lodówce. Przed podaniem pokroić na mniejsze kawałki.
mega super sprawa 🙂
Mniam :))
Takie proste a takie smaczne! 🙂
uwielbiam je <3 <3
http://www.martko.pl
To smak mojego dzieciństwa, mama zawsze takie robiła, czasami przekładała je także dżemem dodatkowo.
O Mój Boże jak to pięknie wygląda <3 jutro robię!
P.S. jestem tu pierwszy raz i tak tu miło, kolorowo i słodko, że zostaję na dłużej! od razu wskakuję na fejsika, co by być na bieżąco.
Jak będziesz chciała to wpadnij do mnie: https://www.klekotka.com.pl/