image_pdfPDFimage_printWydrukuj
Najprostsza słodycz?!
Domowe wafle z masą krówkową

  • opakowanie wafli
  • masa krówkowa

Jak zrobić domowe wafle? 

Smaruj wafle masą krówkową i przekładaj. Wierzchu nie smarujemy. Wafle należy z góry czymś dociążyć np. ciężką książką i zostawić na min. 30 minut. Schłodzić w lodówce. Przed podaniem pokroić na mniejsze kawałki. 

6 Replies to “Domowe wafle z masa krówkową – tylko 2 składniki”

  1. Magda says: 28 czerwca 2018 at 07:30

    mega super sprawa 🙂

  2. Anonimowy says: 28 czerwca 2018 at 14:07

    Mniam :))

  3. Kocia 89 says: 28 czerwca 2018 at 20:27

    Takie proste a takie smaczne! 🙂

  4. Domcia says: 2 lipca 2018 at 19:37

    To smak mojego dzieciństwa, mama zawsze takie robiła, czasami przekładała je także dżemem dodatkowo.

  5. Klaudia Klekotka says: 4 lipca 2018 at 18:13

    O Mój Boże jak to pięknie wygląda <3 jutro robię!
    P.S. jestem tu pierwszy raz i tak tu miło, kolorowo i słodko, że zostaję na dłużej! od razu wskakuję na fejsika, co by być na bieżąco.
    Jak będziesz chciała to wpadnij do mnie: https://www.klekotka.com.pl/

Dodaj komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.