Wybrałabym.
Się do lasu.
Muchomorki z jajek
pomidory
jajka
majonez
Jajka ugotować na twardo – włożyć do zimnej wody i gotować około 10 minut.
Przelać zimną wodą, ostudzone obrać ze skorupek.
Odciąć kawałek spodu jajka, aby stały stabilnie.
Połówkę (nawet mniejszą część) pomidora pozbaw miąższu i nałóż na czubek jajka (jeśli nie będzie się trzymać, użyj majonezu do przyczepienia).
Z majonezu zrób kropki.
Właśnie pokazałam mojemu brzdącowi jajeczka-grzybki i chce na śniadanko.
Świetne masz przepisy na swoim blogu.
Mojej córki do jedzenia jajek nie trzeba namawiać bo uwielbia, ale może dzięki takiej aranżacji przekona się do pomidorka:-). Są urocze!
Cudowne muchomorki 🙂
Świetne 😉 Sama również niedawno prezentowałam na blogu i uważam, że są genialną dekoracją 😉
Moja Mama mi takie grzybki robiła, jak byłam mała 🙂
Śliczne 🙂
Jak słodko wyglądają 🙂
Piekne 🙂
w sam raz dla niejadków 🙂
ojej jak prawdziwe 🙂
Rany! Robiłam takie jak byłam mała 🙂
Bardzo apetyczne:)