Bo dzisiaj Pawła.
Wszystkiego naj.
Pavcio :*
3 Bit
4 duże paczki herbatników (lub krakersów)
2 budynie (+mleko i ewentualnie masło)
2 śnieżki
śmietana 18% 500ml
masa karmelowa gotowa
kakao
Ugotować dwa budynie jak jeden + można dodać trochę masła. Ostudzić.
Śmietanę zmiksować ze śnieżkami.
Na dnie naczynia ułożyć herbatniki.
Wyłożyć na to masę karmelową.
Herbatniki.
Masa budyniowa.
Herbatniki.
Masa śmietankowa.
Posypać kakao, u mnie karmelowe.
Schłodzić w lodówce min.3h ale najlepsze jest następnego dnia.
Schłodzić w lodówce min.3h ale najlepsze jest następnego dnia.
3 Bit jest pyszny:).
Wszystkiego najlepszego!:)
wszystkiego słodkiego i najpyszniejszego!
fajny taki 3bit, mniam!
WOW! Różowy 3 BIT :] Lubię to! 😉
jaki różowy, jaki różowy 😀 ja tam nic takiego nie widzę 🙂
o jaki fajniutki przepis:)
jak on z Tobą ma dobrze !!!
mniaaam! świetne ciacho, na mur beton zrobie, niech no ja tylko dostanę w swe łapy jakaś fajną masę karmelową i polskie krakersy 🙂