Udało się.
🙂
Paluszki w polewie
paluszki beer fingers makowe i sezamowe
biała czekolada
posypka cukrowa
płatki migdałów
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej-nad garnkiem z gotującą się wodą postawić mniejszy garnek z czekoladą.
Paluszki maczać w czekoladzie i od razu włożyć do pojemnika z posypką cukrową albo obtoczyć w płatkach migdałów.
Włożyć do lodówki przynajmniej na 30minut, aby całość zastygła.

26 Replies to “Paluszki w polewie.”

  1. DarkANGELika says: 5 września 2012 at 07:04

    Pomysł świetny;) Uwielbiam na nie patrzeć 🙂

  2. Antenka says: 5 września 2012 at 07:34

    ciekawy pomysł:D nie wpadłabym na to:)

  3. asieja says: 5 września 2012 at 08:00

    ja lubię z sezamem ;-)))

  4. MartynCia ^^ says: 5 września 2012 at 11:49

    ależ kolorowe i smakowite 😉 muszą być pyszne 😉

  5. sniadankomania says: 5 września 2012 at 12:06

    świetny pomysł! prezentują się rewelacyjnie, w sam raz na imprezkę jako przekąska 😀

  6. Anonimowy says: 5 września 2012 at 12:24

    Przeurocze, na pewno fajnie było schrupać takiego słodkiego paluszka! 🙂

  7. Agnieszka says: 5 września 2012 at 12:31

    Słodko-słone, ciekawe połączenie. 🙂

  8. whiness says: 5 września 2012 at 13:55

    Świetny pomysł. 🙂 Nie wpadłabym.

  9. Kamciss says: 5 września 2012 at 14:40

    Oryginalny pomysł i jaki szybki 🙂

  10. Ania says: 5 września 2012 at 14:52

    Ciekawe połączenie 🙂

  11. Kasia Jurek says: 5 września 2012 at 16:04

    ciekawy pomysł, wykorzystam, mogę? 🙂
    Kacha

    1. Dusia says: 5 września 2012 at 16:11

      jasne 🙂 jeśli podasz skąd czerpiesz inspirację 🙂 i pochwal się na fanpagu zdjęciem 🙂

  12. Weronika says: 5 września 2012 at 16:12

    Bardzo apetycznie wyglądają takie paluszki. 🙂 Palce lizać!

  13. Majana says: 5 września 2012 at 20:20

    Ale fajne paluszki !:)

  14. Andźka says: 5 września 2012 at 20:36

    Świetny pomysł. Wyglądają cudnie!

  15. whiness says: 6 września 2012 at 16:24

    Zmieniłam adres bloga, dlatego jeśli obserwowałas Relishingmeals.blogspot.com obserwujesz, jest już nieaktualny. Problemy techniczne były tego powodem. 🙁 Zapraszam na nowy: relishmeals.blogspot.com . Będzie mi miło, jeśli akutualizujesz obserwację/linki boczne na blogu.

    Pozdrawiam,
    whiness

  16. Lola says: 6 września 2012 at 17:26

    CZEŚĆ!:)
    Chciałam Cię poinformować, że nominowałam Twój blog do The Versatile Blogger Award. Więcej szczegółów znajdziesz tu: http://commandaria.blogspot.com/2012/09/the-versatile-blogger-award.html
    Pozdrawiam!:)

  17. Anonimowy says: 6 września 2012 at 17:55

    Hm…nie chcę Cię urazić, ale Ty to nazywasz gotowaniem? Przeglądam Twoje 'arcydzieła' i jestem ogromnie zawiedziona…

    1. Dusia says: 6 września 2012 at 19:46

      To nie przeglądaj 🙂

    2. Anonimowy says: 8 września 2012 at 15:15

      Uwierz mi, że już nie będę 🙂

  18. Ada says: 10 września 2012 at 20:01

    Świetny pomysł na urozmaicenie zwykłych paluszków. Na pewno wykorzystam przy najbliższych odwiedzinach znajomych, co najmniej jako dekorację stołu. Pozdrawiam i zapraszam do mnie częściej: ale-pycha.blogspot.com

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.