image_pdfPDFimage_printWydrukuj
Pasta z wędzonego pstrąga to pyszne smarowidło do chleba. Rewelacyjny jest też tatar z wędzonego pstrąga, a jeśli lubicie różne pasty to zajrzyjcie do tych przepisów:
Pasta z wędzonego pstrąga
pasta z pstrąga, przepis na paste z pstrąga, pasta rybna, pasta z ryby

około 250 g wędzonego pstrąga
170 g serka kremowego
pół pęczka natki pietruszki
łyżka majonezu
łyżeczka chrzanu
łyżka oleju
sól np. czosnkowa
Z wędzonego pstrąga usunąć ości i wrzucić do kielicha blendera.
Dodać serek kremowy, posiekaną natkę pietruszki, majonez, chrzan i olej.
Zmiksować na gładko.
Doprawić do smaku solą.

pasta z pstrąga, przepis na paste z pstrąga, pasta rybna, pasta z ryby

pasta z pstrąga, przepis na paste z pstrąga, pasta rybna, pasta z ryby

2 Replies to “Pasta z wędzonego pstrąga”

  1. Aleksandra Julia says: 26 lutego 2015 at 23:09

    Wędzony pstrąg nie ma sobie równych, jeszcze taki świeżutki…. pyszności

  2. krzysztof k says: 14 października 2015 at 11:56

    Pstrąg to jeszcze nic z wędzonym śledziem to dopiero pycha pozdrawiam wszystkich łakomczuchów

Dodaj komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.