image_pdfPDFimage_printWydrukuj
Pierogi z białą kiełbasą

pół kg kiełbasy białej
pieprz
Przygotować ciasto na pierogi według tej instrukcji – klik
Kiełbasę ugotować w wodzie – wodę wykorzystać na żurek na białej kiełbasie.
Kiełbasę obrać z flaków, wyjąć i rozgnieść mięso, doprawić pieprzem. 
Nafaszerować pierogi mięsem.
Gotować w osolonej wodzie przez 3 minuty od wypłynięcia na wierzch.

2 Replies to “Pierogi z biala kielbasa”

  1. Naturalne metody says: 2 kwietnia 2015 at 09:51

    Pierogi muszą być pyszne.Bardzo ciekawy pomysł z tą kiełbasą jako farsz;)

  2. April says: 10 maja 2016 at 06:16

    Pyszne wyszły, ja dodałam jeszcze zrumienionej cebulki, pieprzu i majeranku.

Dodaj komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.