image_pdfPDFimage_printWydrukuj

I znów.
Mamy nowy dzień.

Pizzetki z pomidorem
opakowanie ciasta francuskiego
2 pomidory
zioła prowansalskie
sól, pieprz
Z ciasta francuskiego wycinać kółka.
Pomidory pokroić w plasterki.
Kłaść na każde kółko ciasta jeden plasterek pomidora i doprawić go przyprawami.
Piec ok.15min w 200st.C.

32 Replies to “Pizzetki z pomidorem.”

  1. AnnaA-G says: 19 maja 2012 at 11:01

    pychota. Uwielbiam ciasto francuskie i wszystkie kombinacje/wariacje z nim związane:)

  2. Lola says: 19 maja 2012 at 11:01

    Jakie zgrabniutkie 😉

  3. asia_2105 says: 19 maja 2012 at 11:05

    mm wyglądają smacznie, tyle że ja nie lubię pomidorów 😀 co mogę umieścić zamiast nich? 🙂

    1. Dusia says: 19 maja 2012 at 11:14

      może cukinię?:)

  4. kulinarne-smaki says: 19 maja 2012 at 11:09

    Nic tylko chrupać 🙂

  5. Madame Edith says: 19 maja 2012 at 11:56

    Doskonałe 🙂 Pięknie wyglądają!

    Z pozdrowieniami,
    Edith

  6. aniko says: 19 maja 2012 at 12:12

    Uroczy pomysł 🙂
    Chyba coś podobnego zrobię na grilla 😀

  7. Μαγδαλενα says: 19 maja 2012 at 12:55

    jaki ładny nagłówek 🙂

  8. Barbara says: 19 maja 2012 at 13:48

    Ale fajny pomysł 🙂 Muszę wypróbować.

  9. mniami-mniam says: 19 maja 2012 at 13:49

    Bardzo smaczny, prosty, szybki i tani przepis- takie najlepsze : )
    A i pięknie się prezentują, może bym do tego dodała jeszcze jakiegoś sosiku czosnkowego..

  10. abcmojejkuchni says: 19 maja 2012 at 13:59

    Słodziaki:) A co to za ciacho w tej blaszce masz???:)

    1. Dusia says: 19 maja 2012 at 14:03

      Niedługo pojawi się przepis 🙂

  11. Monia says: 19 maja 2012 at 14:01

    jakie proste i smaczne!:)

  12. Humorzasta says: 19 maja 2012 at 14:11

    Aż mi ślinka leci. Wyglądają znakomicie 🙂

  13. Polcia says: 19 maja 2012 at 14:39

    bardzo prosty przepis, spróbuję 😉

  14. wulkan-smaku says: 19 maja 2012 at 15:50

    Widzę ze jakieś zmiany tu u Ciebie zaszły, ładnie ładnie, a pizzetki super 😉

  15. Drui... says: 19 maja 2012 at 16:00

    Uroczo wyglądają :]

  16. Rocksanka says: 19 maja 2012 at 16:52

    jakieś one urokliwe! w sam raz, na jeden kęsik! ^^

  17. pasjonatka says: 19 maja 2012 at 21:19

    jeses mistrzem szybkih przepisow 😉

  18. Emma says: 20 maja 2012 at 04:39

    wyglądają ślicznie! świetny pomysł

  19. agattekh says: 20 maja 2012 at 10:58

    Bardzo fajna i lekka przekąska 🙂

  20. blog okularnicy says: 20 maja 2012 at 17:01

    wyglądają bardzo zachęcająco 🙂

  21. Natalia says: 20 maja 2012 at 19:38

    Piękna przekąska

  22. Beatrice says: 20 maja 2012 at 21:32

    Super wyglądają 🙂 takie malutkie, a zapewne taaakie smaczne:)

  23. świeże jeżyny says: 20 maja 2012 at 21:39

    O ja! Takie proste a tak smacznie wygląda. Super!

  24. Katarzyna Kania says: 21 maja 2012 at 10:17

    Prosty miły przepis 🙂

  25. Czarownica says: 21 maja 2012 at 13:03

    ale to pysznie wygląda!!!! 🙂 super blog. Obserwuję:)

  26. S.B. says: 22 maja 2012 at 13:14

    wszystko co proste zawsze smakuje najlepiej, wyglądają pysznie!

  27. Aneta says: 28 maja 2012 at 18:35

    Śliczne,zgrabne i skromniutkie:) Lubię:)

Dodaj komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.