Są rzeczy.
Ważniejsze.
I mniej ważne.
Pomarańcza w czekoladzie i kokosie
czekolada mleczna
wiórki kokosowe (użyłam zwykłych i barwionych na zielono)
Pomarańczę podzielić na cząstki.
Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej.
Zanurzać cząstki pomarańczy w gorącej czekoladzie i natychmiast włożyć do wiórków kokosowych.
Kłaść owoce na papierze do pieczenia/folii aluminiowej i włożyć do lodówki w celu zastygnięcia czekolady.
Kłaść owoce na papierze do pieczenia/folii aluminiowej i włożyć do lodówki w celu zastygnięcia czekolady.
Bardzo pomysłowe i pysznie wygląda!
To musi być puszne, świetne jak mają wpaść znajomi
Proste, a jakie pyszne, wypróbuję z dodatkiem orzechów, bo niestety z kokosem obchodzimy się z daleka 😉
Prostota jest czasem najlepsza 🙂
Czasem najprostsze pomysly sa najlepsze 🙂
Wygląda pysznie:) Ja często maczam pomarańczkę w roztopionej czekoladzie i zjadam zanim zastygnie:) nie wpadlam na to żeby użyć też kokosa:)
Aż mnie naszła ochota na lasagne! Przepysznie się prezentuje 🙂
Alez to pysznie wyglada! mniam!
oo matko to musi być pyszne !!!!!
mmm taka pomarańcza na podwieczorek ! ;d cudeńko
Wspaniale wygląda. Zjadłabym teraz taką 😀
na takiej porcji bym nie skończyła 🙂
fajny pomysł jak dodać pomarańczom odrobinę słodkości,super!!
Takie cytrusowe cudo w czekoladzie i kokosie to zdecydowanie rzecz ważniejsza 😉
Wspaniała przekąska 🙂
A o tych rzeczach, sama prawda 🙂
Szybka, smaczna i pięknie wyglądająca przekąska! Świetny pomysł 🙂
Wygląda bardzo apetycznie! Świetny pomysł. Pozdrawiam
wyszły super! <3
fajne słodkości do przegryzania 🙂
POEZJA SMAKU!
Jakie to proste i jakie ładne i na pewno pyszne. Świetny pomysł 😀
baardzo efektowne!!!