ser i winogrona to przepyszne połączenie. strasznie współczuję Ci takiej pogody w kwietniu, bo u mnie choć padać powinno cały czas, to świeci pełne słońce i wieje wiosenny wietrzyk, nie wyobrażam sobie teraz śniegu :/
Ta strona korzysta z plików cookie, aby poprawić Twoje wrażenia. Zakładamy, że wszystko w porządku, ale możesz zrezygnować, jeśli chcesz.AkceptujeCzytaj więcej
Polityka prywatności
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Nie lubię takiej przeplatanej pogody. Łatwo można się rozchorować…
Przyznam, że jak lubię ser pleśniowy, to jeszcze nie jadłam go z winogronem.
ser i winogrona to przepyszne połączenie. strasznie współczuję Ci takiej pogody w kwietniu, bo u mnie choć padać powinno cały czas, to świeci pełne słońce i wieje wiosenny wietrzyk, nie wyobrażam sobie teraz śniegu :/
Mmmm…i do tego dobre wino 🙂
I kolejny raz żałuję, że jestem uczulona na ser pleśniowy i nawet nie wiem jak smakuje…
Elegancka przystawka 🙂
świetnie się sprawdzi jako przystawka 🙂 brie jest do tego najlepszy.:)
bardzo pyszna przystawka i przekąska!
Elexis a ja tam nie lubię tego sera w ogóle, ale dla innych mogę zrobić 🙂
Skoro nie lubisz to jest to jakieś pocieszenie – pewnie też bym go nie polubiłam, nie mam czego żałować:D
'nie polubiła' miało być:)
Nie próbowałam tak jeszcze. 😉
Jak mówi koleżanka "W polszcze jest tak: pada deszcz, pada śnieg". Cóż, taki nasz los 🙂
A przystawka w bardzo francuskim stylu… fajne 🙂
Idealna przekaska na seans filmowy z ukochanym:)
W sam raz na jeden raz.Pycha
szybko, kiedy goscie na schodach ;D
Lubię 😀
U mnie dzis bylo prawie 20 stopni, chcesz to chętnie oddam z 5 😉
Szybko i smacznie, podoba mi się!;)
prosto.szybko.efektownie -podoba mi się 😀
Szybkie i pyszne koreczki, super przekąska! Wygląda świetnie… I to połączenie smaków jest wspaniałe.
Proszę jakie proste koreczki, a jak ładnie wyglądają, fajny pomysł 🙂
Prostota, choć wyrafinowana smakowo, smakuje chyba najlepiej ;]
No proszę, takie proste, a takie eleganckie:)