image_pdfPDFimage_printWydrukuj

Dobre uczynki.
To uśmiechy.
Uśmiechy bliskich.
Dobre słowo.
To lubię.

Paluchy pomidorowe
paluchy pomidorowe, paluchy francuskie, ciasto francuskie
ciasto francuskie
przecier pomidorowy
zioła – tymianek, oregano, bazylia
Ciasto francuskie pokroić na paseczki.
Każdy paseczek posmakować przecierem i posypać ziołami.
Skręcić wokół własnej osi i układać na papierze do pieczenia.
Piec w 180st.C przez 20minut.
paluchy pomidorowe, paluchy francuskie, ciasto francuskie
paluchy pomidorowe, paluchy francuskie, ciasto francuskie

30 Replies to “Paluchy pomidorowe.”

  1. Nemi says: 11 października 2012 at 07:23

    Małe przyjemności dnia codziennego są najlepsze:)

  2. Monika says: 11 października 2012 at 07:28

    O rany, ale tu u Ciebie pysznie. I jakie cudne zdjęcia!

  3. alucha says: 11 października 2012 at 07:52

    Fajny pomysł 🙂
    A zdjęcia piękne 🙂

  4. ADALIRA says: 11 października 2012 at 08:20

    Wyglądają smakowicie 🙂
    Jak dobrze, że ciasto francuskie mam w lodówce.

  5. Szczurzyca says: 11 października 2012 at 10:54

    Ja robie w wersji z serem i bezgranicznie uwielbiam;p nie doczekały nigdy u mnie obfotografowania;)

  6. blog okularnicy says: 11 października 2012 at 11:26

    nie ma nic piękniejszego jak uśmiech bliskiej osoby!

  7. Natalia says: 11 października 2012 at 11:58

    Pyszności – szczególnie do piwa 😉

  8. AZgotuj! says: 11 października 2012 at 12:56

    Wyglądają jakby wirowały w tańcu 🙂

  9. Dota|oneginetatopa says: 11 października 2012 at 13:31

    fajne:) choc na razie mi z nimi nie podrodze….ale przepis prosty….

  10. Patyska says: 11 października 2012 at 13:41

    Super! 🙂 Pierwsze zdjęcie – dzieło sztuki! 🙂

  11. Marzena says: 11 października 2012 at 14:45

    Super pomysł. Ja robiłam kiedyś podobne, tylko nie z ciasta francuskiego,tylko takiego jak na pizzę.
    Pychota.
    Dzięki za przypomnienie o paluchach, już wiem co zrobię na weekend 🙂

  12. GrowingUp says: 11 października 2012 at 16:26

    Takich nie ajdłam, ale czosnkowe są przepyszne;)

  13. Amy says: 11 października 2012 at 16:59

    Schrupałabym jednego… albo dwa:-)

  14. wegetari-anka says: 11 października 2012 at 17:25

    to ja wysylam do Ciebie w przestrzen duzo dobrych slow, spojrzen i usmiechow !

  15. Majana says: 11 października 2012 at 19:19

    Fajne takie przegryzki:)

  16. gosai says: 11 października 2012 at 19:19

    robiłam takie, ale z pieczarkami, bardzo fajne przegryzka 🙂 spróbuję kiedyś twoją wersję.

  17. burczymiwbrzuchu says: 11 października 2012 at 19:24

    Uśmiech za uczynek to sprawiedliwa wymiana 🙂
    Paluchy kręcone to bardzo fajny pomysł, do chrupania do ręki albo do kremowej zupy.
    Do zobaczenia w sobotę 😉

  18. Samantha says: 11 października 2012 at 20:24

    wspaniały pomysł na słone paluchy !

  19. Tomek gotuje says: 11 października 2012 at 22:10

    Fajne 🙂 W sam raz do zapchania gości, gdy obiad czy kolacja jeszcze się robi 😉

  20. Anulla says: 13 października 2012 at 05:58

    już się w nich zakochałam:)

  21. MartynCia ^^ says: 13 października 2012 at 16:35

    fajna przekąska, w sam raz na posiadówkę do piwka 😉

  22. olala says: 13 października 2012 at 17:25

    Lubię dostawać uśmiechy wzamian za dobre uczynki. Ale i robić małe dobre uczynki by dać uśmiech-rónież 😉

    Ale mega paluchy ♥

  23. Adam Okuń says: 13 października 2012 at 18:10

    ..ależ to musi być dobre 🙂

  24. Renula says: 13 października 2012 at 19:55

    Ale świetny patent!;)

  25. asiathinksthings.com says: 15 października 2012 at 13:49

    fajny pomysł na imprezową przekąskę

  26. Renula says: 17 października 2012 at 16:36

    Dusiu, w sobotę mam kulinarny plan zrobic paluszki z Twojego przepisu! 😉

    1. Dusia says: 17 października 2012 at 16:45

      czekam na zdjęcie na fanpejdżu 🙂 powodzenia 🙂

Dodaj komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.