Jesień.
Ma kolor.
Pomarańczowy.
Ma kolor.
Pomarańczowy.
Sok z marchewek i jabłek
4 marchewki
2 jabłka
Marchewki obrać, przekroić na pół.
Jabłka obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne.
Wyciskać sok z marchewek i jabłek przy użyciu sokowirówki.
Przelać do szklanki i podawać ze słomką.
Użyłam robota kuchennego Kasia firmy MPM, który testuję.
Pyszne i zdrowe:)
Pycha 🙂
Uwielbiam. Ale u mnie proporcje są odwrotne 🙂
Marchewka+jabłko – moja ulubiona wersja:) Niezły soczek wychodzi też z dodatkiem pietruszki i selera:)
Domowy soczek najlepszy 🙂
bardzo lubię sok z marchwi, a z jakblkiem..:)
Bardzo lubię i bardzo często robię:)
najpyszniejszy polski sok 🙂
w te wakacje również odgrzebałam na strychu sokowirówkę i raczyłam się takimi sokami 🙂
uwielbiam, taki mi mama zawsze robiła jak mała byłam:D
hee zabawne 😉 nigdy nie zrobiłam sobie sama takiego soku, w sumie mój błąd.
samo zdrowie 🙂
Ha robię identyczny sok polecam jest przepyszny:))
Chyba muszę zainwestować w sokowirówkę 🙂
Uwielbiam taki sok 🙂