Wyjść na balkon.
Poczuć promienie słońca.
Ciepło na twarzy.
Ciepły wiaterek.
Wiosenna przekąska
kilka liści sałaty
pomidor
3 rzodkiewki
pół cebuli
2 łyżki oliwy
szczypta bazylii
szczypta soli, szczypta pieprzu ziołowego
szczypiorek
garść rzeżuchy
Sałatę ułożyć na talerzu.
Pomidor, rzodkiewki i cebulę pokroić na mniejsze kawałki.
Położyć na sałacie.
Doprawić do smaku przyprawami i skropić oliwą.
Podawać z rzeżuchą i pokrojonym szczypiorkiem.
Uwielbiam takie przekąski:)
Mmmniami! wygląda pysznie 🙂
Pycha! udanego weekendu! Na zdrowie!
Sałatka super ale dla mnie bez rzeżuchy 🙂
wiosna na talerzu!
apetyczna 🙂
Prosta, szybka i smacznie wyglądająca, to coś dla mnie na śniadanie!
Witaminowa bomba 🙂
pyycha i prawie zero kcal!:)
Właśnie na to mam ochotę 🙂
Obserwuję i zapraszam do mnie 🙂
proste i smaczne 🙂
Zebra to też pierwsze ciasto które upiekłam 🙂
Wiosennie, lekko i kolorowo!
I tak będzie wyglądała moja dzisiejsza kolacja 🙂
samo zdrowie! i jeszcze jakie apetyczne
Idealne na taki upalny dzień jak dziś 🙂
Kolorowe, smaczne i zdrowe, podoba mi się 😀
wszystko co najlepsze daje nam natura 😉
pysznie i kolorowo!:)
Za to lubię wiosnę 🙂 Za wszystkie świeże i kolorowe pyszności na talerzu.
Kolorowy zawrót głowy:)
takie przekąski w sam raz na wiosnę ; )
Lubię takie lekkie i proste sałatki 🙂
Przekąska wręcz idealna 🙂
Piękna, smakowita i taaaaka wiosenna 🙂