image_pdfPDFimage_printWydrukuj

Miejsce, które figurowało w wielu rankingach, jako najlepsze śniadanie we Wrocławiu. Czy zgadzam się z tymi opiniami? Co mi nie pasowało, a co było świetnie? Czy warto wpaść na śniadanie w Dinette? Zapraszam na kolejną recenzję z Wrocławia. Wcześniej opisywałam Wam kawiarnię Gniazdo.

image_pdfPDFimage_printWydrukuj

W minionym tygodniu miałam zaszczyt uczestniczyć w wyjątkowej kolacji w restauracji Gard, zlokalizowanej na parterze hotelu Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront. O restauracji Gard, z jedyną kuchnią skandynawską w Trójmieście pisałam Wam już kiedyś tu oraz tu. Co tym razem szef kuchni Przemysław Woźny zaproponował?

image_pdfPDFimage_printWydrukuj

Niedawno miałam przyjemność uczestniczyć w kolacji komentowanej w Hotelu Haffner, podczas której nastąpiła inauguracja jesiennego menu. Poznaliśmy też nowego szefa kuchni-Grzegorza Labudę, który wspólnie z Michałem Zawierzeńcem i mistrzem cukiernictwa Michałem Wiśniewskim tworzą idealny team.